Menue
Header Foraars-AAbent-HUS 1920x769px NO

Velkommen til vårdager

Endelig vår

Campingsesongen er rett rundt hjørnet. Ute venter nye opplevelser på deg og dine kjære. Tett på naturen – og med mye nærhet. Med et fritidskjøretøy fra Dethleffs kan du nyte ubetinget frihet på yndlingsstedet ditt sammen med dem du liker aller best.

Dethleffs-forhandlere feirer våren med ekstra fokus på Dethleffs og ekstra gode tilbud.

Kryss av i kalenderen din når Dethleffs åpner dørene for Vårdager 6. – 19. mars! Utstillingene møter våren med et stort utvalg av campingvogner, campingbiler, bobiler og sist men ikke minst mange gode vårtilbud.

Møt våren med Dethleffs

Gjør deg klar til vår- og sommerferie! Finn din nærmeste Dethleffs-forhandler her.

Dethleffs har et veldig bredt sortiment og Dethleffskjennere kan bekrefte at det finnes en Dethleffs for alle. Du kan bo i Dethleffs-familien gjennom hele campinglivet – fra den første innstegscampingvognen til den romslige køyevognen til den luksuriøse tomannsvognen. Det samme gjelder campervans og bobiler. Utvalget av fritidskjøretøy er større enn noen gang før, så besøk oss i løpet av våren og gjør et kupp. Opplev blant annet:


Perfekt nybegynner campingvogn

Website Vaardager NO 1200x427px C-joy

Mindre vekt, lavere pris – ren campingglede. C’joy har alt du trenger for å oppleve den store friheten. Avhengig av trekkvognen kan den også taues med B-førerkort.

5 stjerner! Fire årstider! Beduin Scandinavia

Website Vaardager NO 1200x427px BEDUIN

Lengre vekt, lavere pris – ren campingvognglede. C’joy har alt du behøver for å oppleve den store friheten. Avhengig av bilens begrensninger kan den også kjøres med B-førerkort

Klar for avreise

Website Vaardager NO 1200x427px JUST-GO

Fleksibel bobil med god lastevekt, gode kjøreegenskaper, egnet for en lang sesong og rimelig pris. Just Go har alt du trenger.

Nøkkelferdig ferie

Website Vaardager NO 1200x427px TREND

Ferdige kampanjemodeller med alt nødvendig utstyr og mer. Bare velg mellom luftbåren eller vannbåren varme og du er klar til å dra på ferie. 12 modeller – alle kan finne sin favoritt her.


Vanskelig å vente? Tyvstart sesongen og start feriedrømmene i konfiguratoren. Den guider deg enkelt til drømmebilen.

Ønsker du rådgivning i ro og mak? Bestill et uforpliktende møte med en forhandler i nærheten.

DET-EXP-22-0014 Website Kacheln NO 1200x427px 1
DET-EXP-22-0014 Website Kacheln NO 1200x427px 3

Lenge leve familien

Familier er like forskjellige som måten du tilbringer ferien på. Enten familien er stor eller liten og uansett sammensetning, forblir den individuell og uten sammenligning - akkurat som camping egentlig. Vi har satt oss for å finne det rette reisefølget for alle familier. Med vårt brede utvalg av fritidskjøretøy, fra campingvogner, campervans og urban camper til luksuriøse bobiler, er det mye å velge mellom.

En familie – uansett opphav og sammensetning – er det største, vakreste og mest spennende du kan tenke deg. Akkurat som campinglivet: individuelt, unikt og helt uforlignelig!

Så ta med familien til din Dethleffs-forhandler for vårdager. Vi sees 6. – 19. mars!