Menue
Header Camper Can 24

To nye produktserier, elleve nye design

Globetrail Classic Navi24

Her kan du velge fra øverste hylle. Hvis du er ute etter en velutstyrt camper van med alt som er nødvendig, finner du den rette modellen i Classic-linjen.

Dethleffs Globetrail Classic

Globetrail Advantage Navi24

Hvis du vil sette ditt eget preg på bilen, velger du Advantage. Her er standardutstyret mer omfattende, og det er mer å velge i når det gjelder innvendig utstyr og tilleggsutstyr .

Dethleffs Globetrail Advantage

Dethleffs lanserer camper van-serien Globetrail på nytt

Dethleffs utvider modellutvalget av den unge camper van-serien Globetrail i betydelig grad. Nye lengder og baderomsvarianter legges til fra modellåret 2024. Det betyr at elleve planløsninger nå er tilgjengelige for Globetrail. De to produktseriene Classic og Advantage vil også komme til å gjøre valget enklere.

I modellår 2024 tilbyr Dethleffs til sammen elleve ulike planløsningsdesign i camper van-serien Globetrail. For å tilfredsstille camper van-kundenes ønsker til utstyr og komfort, kommer Dethleffs fremtidig til å ordne utstyrsvariantene til Globetrail i to produktserier.

Produktserien Classic utgjør innstegssegmentet. Her finner du modeller basert på Fiat Ducato, Citroen Jumper eller Ford Transit, som har en attraktiv grunnpris og normalt standardutstyr.

Globetrail-modellenes Advantage-serie bruker de samme basiskjøretøyene med mer omfattende standardutstyr. Dette inkluderer blant annet rammevinduer, markiser med mer. Til Globetrail-programmet for modellår 2024 har Dethleffs laget fem versjoner av badet: fast bad, kompakt bad, baderom, svingbad og komfortbad. De to produktseriene har planløsninger med baderom, men svingbad og komfortbad er bare tilgjengelige i Advantage-serien, mens fast bad og kompakt bad er forbeholdt Classic-serien.

Globetrail 540 DR er en ytterst kompakt, smidig og samtidig behagelig utstyrt camper van: Med en lengde på 5,4 meter må denne seriens korteste modell verken gi slipp på et baderom eller et kjøkken eller sittegruppe. Løsningen er et smalt baderom samt tilpasning av kjøkken og soverom, for eksempel ved at sengen gjøres smalere i fotenden.

I modellår 2024 sørger Globetrail 600 DF og 600 DR for at Dethleffs seksmetersklasse får to ekstra varianter med tverrstilt seng. Mens Globetrail 600 DF er en rimelig innstegsmodell med fast bad og klassisk planløsning, frister Globetrail 600 DR med et baderom der bruken av midtgangen gir plass til en svært romslig dusj.

Globetrail 600 ER er bare seks meter lang og har likevel plass til langsgående senger. Baderommet gjør at det fortsatt er rom for mer enn nok komfort. Alle Globetrail-modeller basert på Stellantis kan utstyres med hevetak (tilleggsutstyr) med to ekstra senger eller med en baugforlengelse som har vindu over førerhuset.

Nye Globetrail 590 DK med kompakt bad og velkjente Globetrail 590 DC med komfortbad er basert på Ford Transit. I modellår 2024 har begge modellene fått tverrstilte senger med en utvidet lengde, noe som betyr at du får en seng med en lengde på 201 centimeter.

Globetrail 590 DK hører hjemme i produktserien Classic, mens Dethleffs har plassert Globetrail 590 DC i Advantage-serien med mer omfattende utstyr. Sistnevnte er utstyrt med dobbeltgulv, en komfortseng med fjærskivesystem og et kjøkken med store skuffer som kan åpnes innen- og utenfra som standard.

;