Menue
eyec caravan sicherheit

Sikkerhet

Din sikkerhet!

Sikkerhet er vår tradisjon. I mer enn 20 år har vi tilbudt regelmessig kjøretrening til alle våre camping fans. Til slutt, til tross for moderne sikkerhetsteknologi, er sjåføren den viktigste faktoren. Og vi blir bekreftet hver gang: til og med en "gammel rev" kan lære nytt.

Ettersom kundenes sikkerhet er veldig viktig for oss, har Dethleffs i mange år vært standard med et omfattende sikkerhetsutstyr. Relevante sikkerhetskomponenter som kvalitetschassis, selvjusterende trommelbremser, kvalitetsdekk med høy sikkerhetsreserve og mye mer er standard hos oss.

Campingvogner

AntiSchlinger System

Anti-slyng-system - Anti-slyng-systemet bremser på samme måte som ESP i personbiler. Campingvognen bremser sakte i løpet av et lite sekund, og kjøringen kan fortsettes i sikker drift.

Gasfilter im Kasten 300dpi web

Gasstrykkregulator med crashsensor - Gasstrykkregulatoren har en sikkerhets- og komfortkomponent: den innebygde crash-sensoren sørger for at gassen blir lukket under en kollisjon, slik at du ikke får en ukontrollert gasslekkasje. Denne beskyttelsesenheten gjør det mulig å bruke gassdrevne apparater mens du kjører også!

Rauchmelder V3

Røykalarm - Redder liv. Advarer med en gjennomtrengende tone om der utvikles røyk.

DET selbstnachstellendeBremsweg

De selvjusterende bremsesensorene - en optimal, forkortet bremseavstand

Nomad 540RE Octagon Stossdaempferr RUP8359 web

Akselstøtdemper - for optimalt veigrep

Nomad 540RE Chassis RUP8397 web

Chassis - fra Tysklands ledende produsent

Nomad 540RE Zugkopf Deichselabdeckung RUP8387 web

En spesielt drakkrok - forhindrer at campingvognen går i slyng

Bobiler

ESP Pylon Advantage

ESP (elektronisk stabilitetskontroll) – holder kontroll på retningen til bilen og bevegelsene til hjulene. Ved behov, altså særlig i farlige kjøresituasjoner reagerer systemet, bremser enkelthjul eller senker bilens hastighet ved å redusere effekten. På denne måten holdes bilen sikkert i kjørefeltet.

Flere viktige kjøreassistentsystemer:

  • ASR (Anti Slip Regulation) – zfor å unngå at hjulene spinner ved en bakkestart
  • Hill Holder – hindrer at bilen ruller bakover ved en bakkestart
  • HBA (Hydraulic Brake Assistance) – Hjelp ved nødbremsing. Systemet gjenkjenner nødbremsing und forsterker trykket på pedalen hvis nødvendig
  • Roll-over Mitigation – Reduserer pendelbevegelser og forbedrer stabiliteten også i svinger
  • Hill Descent Control – Hjelper å holde ønsket hastighet (inntil maks. 30 km/t) i bratte nedoverbakker, uten stadig å bremse. Føreren kan konsentrere seg hundre prosent på å styre (aktiveres med en tast på instrumentpanelet).
Advantage T 3Punkt Gurt

3-punkts sikkerhetsbelter - Alle godkjente sitteplasser i kjøreretningen er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsbelter og stabile hodestøtter som man finner i bilindustrien.