Menue
eye lifetime no dk

Lifetime-Plus

Vi har bygget fritidsbiler i mer enn 90 år. Utviklingsingeniørene hos Dethleffs har en enestående kompetanse når det gjelder konstruksjon og tekniske finesser. Det er ikke uten grunn at vi var blant de første produsenter som ga 6 års tetthetsgaranti på salongen.

I dag er Dethleffs Lifetime-Plus-konstruksjon i bodelen et kvalitetskjennetegn i mange modeller og står for lang levetid. Denne nyskapende konstruksjonen kombinerer en absolutt råtesikker veggkonstruksjon med moderne kunnskap om et sunt inneklima: 

  • Vegger, tak og gulv er frie for kuldebroer og oppført helt uten trematerialer. I stedet sørger stabile avstivere i polyuretan for høy vridningsstivhet.
  • Sterke GFK-plater (glassfiberforsterkede plastplater) i tak og gulv beskytter mot utvendige skader fra hagl, steinsprut, saltvann o.l.
  • Et spesielt tykt lag av høykomprimert, vannavvisende XPS-skum sørger for fremragende isolasjonsverdier.
  • Finerplater er uovertrufne når det gjelder lyddempende underlag. Dermed reduseres støynivået betydelig selv under kjøring. Samtidig holdes muligheten åpent til å installere gulvvarme.

 

 

 

Icon Lifetime Smart

I serierna Trend (inte A), Pulse och Pulse Classic används den rötsäkra golvkonstruktionen Lifetime-Smart. Også her er det PU-lister istedenfor trematerialer og en tykk GFK-plate som beskytter mot skader!