Menue
  • Header Aero 2023
  • Dethleffs Wohnwagen c´joy
  • eye nomad 2022

Campingvogner fra Dethleffs er starten på campingferien

En campingvogn som er akkurat slik du vil ha den

Hvilken campingvogn passer best for deg? Individuelle utstyrsmuligheter lar deg gjøre en campingvogn fra Dethleffs til din helt egen drømmevogn. Vi hjelper deg gjerne med å finne campingvognen som er perfekt for deg.

Kom om bord, føl deg vel, og nyt ferien

Unn deg en helt spesiell feriefølelse – med en campingvogn fra Dethleffs. Vi har vært pionerer på campingfronten i over 85 år. Derfor sørger vi for perfekt plassutnyttelse og god stemning i alt fra små til helt store campingvogner. Og det er ikke så rart, for den første tyske campingvognen ble bygget av Arist Dethleffs i 1931. Oppfinnergleden hans var startskuddet til en form for turisme som preger oss den dag i dag. Dethleffs campingvogner legger til rette for komfortable campingturer og behagelige langturer i et «mobilt hjem».

c'joy

c-joy Navi

c’joy er en perfekt campingvogn for familier som skal begynne med camping og for prisbevisste campingentusiaster. Den lave vekten gjør at det ikke er nødvendig med stor motor. Her holder det med førerkortklasse B.

Dethleffs campingvogner c'joy

c'go & c'go up

cgo Range 23

Campingvognen c’go er perfekt for familier med små barn og nybegynnere. Særlig sistnevnte har egne krav til en campingvogn.

Dethleffs campingvogner c'go & c'go up

Aero & Aero up

aero Range 23

Den tradisjonelle klassikeren i luftig, moderne Aero-stil. Den buede baklykteholderen med innfelte, integrerte baklykter ser nesten ut som et smil.

Dethleffs campingvogner Aero & Aero up

Camper®

Camper Hammerschlag Seite steil frei

Camper® er den av Dethleffs campingvognserier som er aller mest tilrettelagt for familier. Legg bagasjen i campingvognen, spenn fast barna, fyll drivstoff – og kjør i vei. Det er det campingliv handler om.

Dethleffs campingvogner Camper®

Nomad

Nomad Hammerschlag Seite steil frei

Campingvognmodellen Nomad har i mange år vært en trofast følgesvenn for par og familier som legger vekt på stil og vet hva de vil ha.

Dethleffs campingvogner Nomad

Beduin Scandinavia

Beduin white Seite steil frei

Campingentusiaster har utforsket verden med denne modellen helt siden 1956. Takket være den effektive vinterkomfort pakken er det ingenting som står i veien for en reise i kjøligere strøk.

Dethleffs campingvogner Beduin Scandinavia

Ekstra sikkerhet, maksimal komfort og ubegrenset frihet

Er du kjent med merverdien du får hos Dethleffs? Alle campingvogner fra Dethleffs har en rekke fordeler. Se nærmere på Dethleffs-merverdien – den innovative teknikken vår for inneklima samt plassbesparende kjøkkeninnredninger og tilleggsutstyr for multimedia. I tillegg til luksus og komfort legger vi ekstra vekt på sikkerheten din i campingvognene våre. Alle campingvogner og bobiler fra Dethleffs tilfredsstiller de nyeste sikkerhetsstandardene.

Kjøpe, leie eller prøve en campingvogn fra Dethleffs? Finn riktig forhandler her

"Leter du etter en forhandler? Vil du kjøpe eller se nærmere på en bobil eller campingvogn fra Dethleffs? Du finner forhandlernettverket vårt like ved der du bor: Hos avtalepartnerne våre kan du kjøpe bobiler eller campingvogner, få service, bestille prøvekjøring eller få et første inntrykk av bobilene og campingvognene våre."

Til forhandlersøket

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nytt interiør for Dethleffs c’go og c’go up
Nytt interiør for Dethleffs c’go og c’go up
Gjør deg klar for våren! Her er den perfekte sjekklisten
Gjør deg klar for våren! Her er den perfekte sjekklisten