Menue
Header-pulseclassic90

Pulse Classic 90: klassisk jubileumsmodell med mye ekstrautstyr

Delintegrert Pulse Classic med omfattende standardutstyr - Attraktiv pris - Klassisk, moderne interiørdesign med jubileumsstoffkombinasjon - Utvidet standardutstyr - Fire planløsninger: T 7051 DBM, DBL, EB og EBL

pulse classic teaser 900x478

For de som foretrekker et ganske tidløst, klassisk interiør i bobilen, men setter pris på de mange positive egenskapene ved Pulse, var spesialutgaven Pulse Classic et alternativ i fjor. Denne designvarianten skiller seg i interiørdesign fra vanlige, veldig moderne utseende Pulse-modeller. For å markere 90-årsjubileet for oppfinnelsen av den første campingvognen i Tyskland, blir Pulse Classic videreført som en delintegrert spesialserie Pulse Classic 90 med fire planløsninger - to queenseng- og enkeltsengsvarianter som har forskjellig arrangement av sittegruppen - og enda mer utstyr som standard. Den markante utvendige designen med den avrundede tilbaketrukne bakvegg og den aerodynamiske fronten til T-modellene, den homogene møbelarkitekturen, det ekstraordinære belysningskonseptet og alle andre komponenter som gjør Pulse så makeløs, er selvfølgelig beholdt. Lagt til dette - som en slags bursdagsgave - er et omfattende jubileumsutstyr, som gjør Pulse Classic 90 med sin klassiskmoderne design til en reiseklart partner og et spesielt blikkfang. Den fullt utstyrte Pulse Classic 90 er tilgjengelig i DBM- eller EB-versjon samt en versjon med en loungesittegruppe.

Alt er standard til jubileet

pulse-classic90-teaser-small

Med Pulse Classic 90 ger Dethleffs sine kunder en ekte pris-gave. Jubileumserien er tilgjengelig med fullt standardutstyr som inkluderer alt som trengs for en bekymringsløs, uavhengig og ekstremt komfortabel bobilferie. Den omfattende jubileumspakken inkluderer et vindu i bodelsdørren og sentrallås, automatisk klimaanlegg i førerhuset, LED-kjørelys, skinnratt og girknott, instrumentpanel med kromfargede ringer og et åpningsbart vindu i T-kappen. Lyskomposisjonen "Light Moments" er også standard ombord. I Pulse Classic 90 er dette sammensatt av fire lysnivåer uten baldakin. Hver av disse nivåene er tildelt en spesifikk oppgave som oppfyller funksjonalitet, velvære så vel som stemning og atmosfære og er harmonisk kombinert som et overordnet konsept. Rammevinduer er også standard og en praktisk ombygning fra enkeltsenger til en stor liggeplass for T 7051 EB og T 7051 EBL. Jubileumsutstyret inkluderer også den markante og makeløse utvendige designen av Pulse Gran Turismo med det svarte førerhuset, den røde skid plate, et matchende design på bodelen, et inngangstrinn og en sølvfarget pansergrill.

Ulike førerassistansesystemer eller -komponenter for vintercamping kan velges som tilleggsutstyr. I tillegg kan den delintegrerte bobil utstyres med en elektrisk senkeseng, en alternativ motorisering og automatgir som ekstrautstyr. Hvis du kan klare deg uten en senkeseng av pris- eller vektårsaker, men stadig ønsker en ekstra soveplass, kan du bruke det nye tilleggsutstyret "sengeombygging av sittegruppe på tvers" i DBL- og EBL-modellene, som gjør loungen til en komfortabel soveplass for gjester.

Puls vs. Pulse Classic 90: Original eller klassisk - alltid med fingeren på pulsen!

PulCl90 T7051DBL Kueche Sicht hinten Cosmopolitan NoceNagano

De der elsker klassisk design vil føle seg spesielt komfortable i Pulse Classic 90. De lys nøttebrune møbelfrontene i kombinasjon med gulvet i elegant steinutseende og sin egen, matchende stoffkombinasjon Cosmopolitan legemliggjør den ganske tidløse, noe mer gedigne versjonen av dette innovative kjøretøyet sammenlignet med konvensjonell Pulse, men hvis grunnleggende gener scorer i begge varianter. Disse plusspunktene inkluderer den lette konstruksjonen, som garanterer god lasteevne selv med en registrering til 4 personer og under 3,5 t totalvekt, og den uvanlige komforten takket være det innovative IsoProtect komfortgulvet, som tryller frem et jevnt gulv uten snublefelelr.

Planløsningerne

De fire planløsningene, der den delintegrerte Pulse Classic 90 tilbys i , er populære queen- og enkeltsengvarianter med en totallengde på nesten 740 cm med separat dusj og toalettrom, som kan kobles sammen for å danne et komfortabelt baderom. Den tillatte totalvekten for alle modeller er under 3,5 t. Begge sengevariantene tilbys med forskjellige sittegruppeopplegg. På den ene siden det klassiske arrangementet med beltebenk i kjøreretning og en sidesete eller som en koselig lounge-sittegruppe med motsatte benker.

lær mer