Menue
DK eye winter xli

For jubileet: Garantert enda mer luksus med XLI Edition 90

Globetrotter XLI som en editionutgave med luksuriøst standardutstyr - begrenset til 90 modeller - 2 planløsninger – Interiør med skinntrekk - uavhengig utvendig design – Spesiel jubileumspris

XLI 7850EB DS AlmeriaEicheGloss Bozen Abend

I det nye modellåret presenterer Dethleffs Globetrotter XLI seg som en editionmodell XLI Edition 90 med omfattende standardutstyr, som ikke etterlater noe tilbake å ønske. Spesialserien for 90-årsjubileet for oppfinnelsen av “campingvognen” av Arist Dethleffs, som dermed startet opp camping i 1931, er begrenset til 90 stykker. Hvert kjøretøy har en plakett ved inngangsdøren, som avslører hvilken modell i serien det er. Dette alene viser eksklusiviteten til spesialserien, som åpner døren til den mobile luksusklassen. Globetrotter XLI Edition 90 er tilgjengelig i to planløsninger med en utvendig edition-design og skinnutstyr samt en lang liste over utstyrskomponenter, som gjør den fullt integrerte til et luksuriøst bosted for en 5-stjerners campingferie. Generene til kjøretøyet i luksusklassen, som sikrer maksimal komfort, bidrar også til dette. Disse inkluderer tydelig brukervennlighet året rundt takket være det lastbare, høye dobbeltgulvet, Lifetime Plus karosserieteknologi, de lette møblene i en moderne, elegant yacht-design, et GourmetPlus-kjøkken, badet i høy kvalitet og det komfortable sittegruppen med panoramavindu som standard. En spesiell gave av den fullt utstyrte editionserien er prisen sammenlignet med en vanlig modell med samme utstyr.

Luksus er standard

XLI7850EB Kueche AlmeriaEsche Platinum

Innholdet i utgaveutstyret er virkelig imponerende og gjør Globetrotter XLI Edition til et spesielt luksuriøst kjøretøy. Standardutstyret til modellene, som er begrenset til 90 stykker, inkluderer en bodelsdør og en 160 hk motor med en supermyk 9-trinns automatgir. AL-KO lavramme-chassis og de komfortable SKAluftsvingseter sikrer kjøreglede av en spesiell art. Her begynner ferien fra du kjører avsted. En Dethleffs Naviceiver og bakkameraet gir lettelse og støtter trygge reiser. Komponenter som ytterligere to takluker i bodelen og soveområde, et klimaanlegg på taket, bakre støtter, en utedusj i garasjen i bak, keramisk toalett, tepper i hele kjøretøyet, ekstra innebygde batterier og en 1.600 watt omformer, et elektrisk rullegardin til frontruten og sentrallås til både bodelsdør og serviceluker bidrar til komfort på feriestedet.

Den tillatte totalvekten på 5.400 kg ger en bra nyttelast tross mye standardutstyr. Pakking blir veldig gøy, spesielt fordi det er god plass til stor bagasje takket være dobbeltgulvet og den store garasjen i bak. Den indirekte stemningsbelysningen bader det edle interiøret i et behagelig lys om kvelden og sprer en hjemmekoselig atmosfære. Dette er bare noen få av komponentene som er inkludert i edition-modellen i begrenset utgave.&nb

Editiondesign

Men modellene i XLI editionutgaven har ikke bare flott luksuriøst standardutstyr, de stråler også med en spesiell design. Jubileumsserien har glatte hvite plater utvendigt med et spesielt klistremerke og svarte 16-tommers alufelger. Det edle interiøret i kjøretøyene i luksusklassen blir ytterligere forbedret med et skikkeligt skinntrekk i kremhvit og avrunder perfekt den luksuriøse interiørdesignen til de integrerte modellene.

lær mer