Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Camper Can 24
  • Header Alpa 24
Dethleffs bobil og campingvogn konfigurator
Dethleffs nyhetsbrev - Vil du vite mer om camping og Dethleffs?
Avtal et møte med en forhandler
Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nytt interiør for Dethleffs c’go og c’go up
Nytt interiør for Dethleffs c’go og c’go up
Gjør deg klar for våren! Her er den perfekte sjekklisten
Gjør deg klar for våren! Her er den perfekte sjekklisten
Download de aktuelle kataloger
Download de aktuelle kataloger
Montsaktion Juli 24 EN
Avtal møte med en forhandler
Avtal møte med en forhandler

Velkommen til camping-pioneren Dethleffs, din venn av familien!

Del gleden med familien

Vi vet at familier er mangfoldige, og at de ferierer på mange ulike måter. Enten familien din er stor eller liten, og uansett hvordan den ser ut, er den noe helt for seg selv – akkurat som campinglivet. Vi har satt oss fore å finne en perfekt følgesvennen til enhver familie. Det brede tilbudet vårt streker seg fra urban camper-modeller til luksus-bobiler og gir deg mye å velge i.

Dethleffs i mange varianter

Med campingvogner, bobiler, camper vans og urban campers har du mange muligheter til å føle deg som hjemme når du er på tur. Dethleffs har vært med på campingferier for hele familien i over 90 år.

Alle veier fører til Dethleffs

Sommerferie, vintercamping, til fjells, ved kysten, i byen eller jorden rundt? Uansett hvor turen går, står Dethleffs campingvogner, bobiler, camper vans og urban campers for topp kvalitet, førsteklasses produksjon, individuelt utstyr, økt sikkerhet og mer moro. Det garanterer vi at du får både før og etter kjøp med mange servicetjenester hos forhandleren og selvfølgelig her hos Dethleffs. Bruk forhandlersøket vårt til å finne en forhandler i nærheten av deg.

Alt sammen er «Made in Germany» hos Dethleffs!

Visste du at campingvognen ble oppfunnet i Allgäu i Tyskland? Midt i de vakre For-Alpene, mellom fjellene og Bodensjøen, konstruerte Arist Dethleffs Tysklands første campingvogn for familien sin i 1931. I dag produseres fortsatt de aller fleste av modellene våre i Isny, mens resten produseres i en av de topp moderne partnerfabrikkene våre i Tyskland.

Campinginnredning fra Dethleffs

I Isny i Allgäu utvikles og produseres det ikke bare bobiler og campingvogner fra Dethleffs. I over 17 år har vi også laget profesjonell, håndlaget campinginnredning til bybobiler. Per i dag produserer vi over 7000 urban campers og camper vans per år på oppdrag fra Pössl og Crosscamp, og fra og med sommeren 2021 også fra Dethleffs.

Dethleffs Facebook Icon
home icon instagram
home icon vimeo
home icon youtube