Menue

Lifetime-Plus

Mer enn 80 års erfaring med bygging av fritidskjøretøy er en stor fordel – også for deg! For den nye bobilen fra Dethleffs har ikke bare et spesielt elegant utseende, men også en rekke fordeler som er spesifikke for Dethleffs og gir deg praktisk merverdi: mer komfort, større sikkerhet og lengre levetid.

Dethleffs Lifetime-Plus karosserikonstruksjon

Til alle Dethleffs bobiler tilbys en 6 års tethetsforsikring. (Forutsetter årlige inspeksjoner hos din forhandler mot betaling)

Dethleffs Lifetime-Plus karosserikonstruksjon er helt ny på alle modellene i Advantage- og Esprit-klassen. Denne nyskapende konstruksjonen kombinerer en absolutt råtebestandig og dermed varig veggkonstruksjon med moderne kunnskap om et sunt inneklima:

  • Vegger, tak og gulv er frie for kuldebroer og oppført helt uten innlegg av trematerialer. I stedet sørger stabile avstivere i polyuretan for høy vridningsstivhet.
  • Sterke GFK-plater (glassfiberforsterkede plastplater) på tak og gulv beskytter mot utvendige skader fra hagl, steinsprut, saltvann o.l.
  • Et spesielt tykt lag av høykomprimert, hydrofobisk og vannavvisende XPS-skum sørger for fremragende isolasjonsverdier.
  • En 3 mm tykk finerplate (6 mm i gulvet) mot salongen fungerer slik at den er fuktutjevnende og lyddempende.