Menue
Dethleffs vinterproof
Swoosh

VELKOMMEN INN I VARMEN!

Dethleffs gjør sine campingvogner og bobiler vinterklar

Vi vet alt om kalde vintere. En vinter med mye snø og sol fra en skyfri himmel. En vinter med isete netter og tining. For Dethleffs er bor i Alpene og har fra dag én spesialisert seg på utvikling av vinteregnede komponenter for campingvogner og bobiler.

Nettopp av denne grunn vet vi også, at det er viktig med en god og varm inneklima på vintercamping. AirPlus ventilasjon bak overskapene og en meget god isolasjon av konstruksjonen er standard på Dethleffs. De fleste campingvogner og bobiler kan også utstyres med en komfortabel ALDE varmtvannsoppvarming som ekstrautstyr.

Air Plus

AirPlus-systemet sørger for lufting bak overskapene og hindrer dermed at det dannes kondens

LifetimePlus

XPS-isolasjon og en veggtykkelse på 34 mm og en gulvtykkelse på 41 mm gir særdeles god isolasjon mot iskalde temperaturer

Wasserschläuche

Vannledningene blir lagt rett på varmerørene og beskyttes dermed mot å fryse (bilde av ALDE oppvarming)

Fussbodenheizung

Enten det skjer med varmtvann eller strøm: Gulvvarme sørger for behagelig varme føtter og jevn varmefordeling (bilde av ALDEgulvvarme)

Dethleffs vintercamping: Samle plusspunkter i minusgrader *!

  • ALDE varmtvannsoppvarming eller TRUMA blåservarme
  • Sterk XPS-isolasjon
  • God ventilasjon

  • Pustende materialer

  • Elektrisk eller vannbåren gulvvarme

  • Isolerte og oppvarmede avløpsrør og sifonger

* Delvis som innhold i Vinterkomfort pakke (ekstrautstyr)

Mer informasjon om temaet "Vintercamping" er tilgjengelig for nedlasting her:

Vinterbooklet campingvogner

Vinterbooklet bobiler

Maleark til barn

Spise is innendørs mens istapper hengende utenfor

Dethleffs våger den tøffeste kaldtest

Alle Dethleffs standardvogner fra og med Camper-klassen er vinteregnede, idet de oppfyllder kriterierne i norm-testtrinn 2: Ved 0 grader ute skal campingvognens indre konstant kunne oppvarmes til +20 grader.

Også kriterierne i norm-testtrin 3 klart Dethleffs fint takket være førsteklasses Vinterkomfort pakker. Alle campingvogner og bobiler med Vinterkomfort pakker kan oppvarmes til +20 grader innen for maksimalt 4 timer selv når uretemperaturen sier -15 grader.

Egnet for vinterbruk eller vintersikker?

Egnet for vinterbruk betyr at når utetemperaturen er 0 °C, skal innerommet kontinuerlig kunne varmes opp til 20 °C. Det gjelder for alle standardkjøretøy som leveres fra Dethleffs. For de fleste produsenter betyr vintersikker et kjøretøy som oppfyller kravene på trinn i testnorm
DIN EN 1645-1. Da skal et kjøretøy som er helt nedkjølt til -15 °C, kunne varmes opp til +20 °C i løpet av bare fire timer.

Hos ALDE i Sverige har vi foretatt en grundig test av vinteregenskapene til våre campingvogner. Med en ekte hardhaustest for en standardmodell BEDUIN VIP med Vinterkomfort pakke Alde Snow, i -30 °C live rett foran øynene på skandinaviske og tyske journalister. Testen foregikk slik: I henhold til testen i tråd med DIN EN 1645-1 blir kjøretøyet kjølt ned til -15 °C, mens innetemperaturen etter 4 timer igjen skal ligge på behagelige 20 °C. Campingvognen fra Dethleff s nådde +20 °C allerede på 2,5 timer. Og bestod også Dethleffs hardhaustesten uten problemer: Utetermometeret viste -30 °C kalde. Og inne? Behagelig høye temperaturer og glade ansikter hos teknikere og journalister.

Karakter: Absolutt egnet for vinterbruk!

Dethleffs Vinterkomfort pakker - kulde og snø kom igjen!

Med Vinterkomfort pakkerne fra Dethleffs kan du enkelt holde varmen selv i den kaldeste tiden av året. Hva er dine planer for vinterferien? Gå på ski eller ut og vandre i snøen? Vi sørger for at din campingvogn eller bobil er vinteregnet og er glade for å gi tips og råd om vinterutstyr eller Vinterkomfort pakker som passer dine behov!

Vinterkomfort pakker for campingvogner

C Vinterkomfort pakker 2015 DKNO

Vinterkomfort pakker for bobiler

MC Vinterkomfort pakker 2015 DK