Menue
eye nomad 2020
Swoosh

Økning i den klassiske Nomad: 3 nye planløsninger for aktive par

Enda større utvalg for aktive par: Utvidelse av porteføljen til den populære klassikeren med tre planløsninger - To modeller enkeltsenger og en med dobbeltseng - Totalt 15 planløsninger - Rekkevidden strekker seg fra den smale reisevognen til tandemakselet for hele familien

Nomad 650RQT Durchsicht NoceNagano Chromo

I modellåret 2020 gjennomgikk Nomad en fullstendig endring. Ingenting var som tidligere. Siden da har Dethleffs-klassikeren skinnet i et helt nytt lys. I dette modellåret har den fått ytterligere tre planløsninger lagt til familien - to modeller med enkeltsenger og en med dobbeltseng. Seriens portefølje, som ble spesialdesignet for aktive par, har dermed utvidet til totalt 15 planløsninger. Den minste nykommeren er Nomad 510 LE med en konstruksjonslengde på 630 cm, en bredde på 230 cm og en teknisk tillatt totalvekt på 1,6 tonn. Enkeltsengene er plassert i bak og kan utvides til en stor liggeplass med bare noen få håndbevegelser. I fronten er det en innbydende sittegruppe, som også kan omgjøres til en soveplass for to personer om nødvendig. Kjøkkenet har god lagrings- og arbeidsplass og et stort kjøleskap, som er innebygd direkte mellom en høy garderobe og baderommet. Denne planløsningen er perfekt for par som er spesielt opptatt av å reise. Fordi den er kompakt og manøvrerbar og har fremdeles mer enn nok plass til to.

De to andre nye modellene hører også til de største i serien. Med en stolt karosserilengde på 805 cm og en bredde på 250 cm samt en teknisk tillatt totalvekt på 2,2 tonn, tilbyr disse tandemakslede plass, plass og mer plass. Både Nomad 760 DR og Nomad 760 ER har en enorm rundsittegruppe bak, som er koblet til kjøkkenet med et praktisk uttrekk for enda mer arbeidsplass, et 175 l kjøleskap og en kommode på motsatt side, som holder siktlinjen klar inne i vognen og gjør at det romlige inntrykket fremstår enda større. I begge planløsninger er dusj og toalettrom separate og kan kobles sammen for å danne et stort bad. Garderoben er også inkludert her, slik at det er god plass til å skifte og kle på seg - uten nysgjerrige blikk. Den eneste forskjellen mellom de to modellene er i fronten. Nomad 760 DR er en queenssengsvariant av enkeltsengsmodellen Nomad 760 ER. I begge modellene er inn- og utstigning av sengen mulig uten å forstyrre partneren. Bare smaken og sovevanene bestemmer hvilken variant du foretrekker

Interiør med nivå - Nomadets spesielle funksjoner

Nomad 490BLF DS NoceNagano Ruby

Da Dethleffs-utviklerne utformet Nomad, la de særlig vekt på interiørdesign og kjøkken. Interiøret i Nomad er presentert i en harmonisk kombinasjon av den lys nøttebrune møbelfronten, de gråbeige høyglansede overskapslukkene og et gulv i et elegant steinutseende. Den moderne, men koselige atmosfæren støttes av stemningsfull, indirekte belysning. Møblenes utseende matcher til de tre stoffkombinasjoner av høy kvalitet i forskjellige gråtoner med delvis påsydde kunstputerputer, som kan du velge mellom. Hvert møbeltrekk er valgt slik at det kan kombineres med alle farger, slik at du etter ønske kan angi slående aksenter med fargede puter. Den tverrgående strukturen av Noce Nagano-tredekoren gir interiøret et flott romlig inntrykk.

Det nye kjøkkenet i Nomad huser alt det hjertet ønsker. Her brukes en ny komfyrenhet av høy kvalitet med en tilpasset vask med multifunksjonelt deksel. Baksiden av kjøkkenet er ikke bare utstyrt med et vindu og rullegardin av høy kvalitet, men er også opplyst som foran på benkeplaten. Store skuffer, et uttrekksskap og det store kjøleskapet avrunder de praktiske komponentene i gourmetområdet.

Planløsningene i Nomad

Karosserilengdene til planløsningene varierer fra kompakte 550 cm til 805 cm. Fra kompakte campingvogner til tandemaksler og familievogner er alt inkludert. Avhengig av modell varierer campingvognens bredde mellom 230 eller 250 cm. Den leveres med omfattende standardutstyr, inkludert en antislattkobling, en selvjusterende brems, varmtvannsforsyning, GFK-tak, indirekte innvendig belysning, et stort kjøleskap, en inngangsdør med vindu og klimaregulerende, ergonomiske 7-sone madrasser.

lær mer