Menue
eye beduin scandinavia
Swoosh

Ikonisk comeback: Beduin Scandinavia - nytt flaggskip i Dethleffs-flåten

Campingvognserie for høyeste krav og camping året rundt - Utstyr av høy standard - Edel interiør i skandinavisk stil med naturlig treutseende - Lojal følgesvenn selv om vinteren - 7 planløsninger

eye beduin scandinavia

Dette comebacket har alt: Dethleffs Beduin har reist verden rundt siden 1956 og bringer sine camping-nomader til deres destinasjon trygt, komfortabelt og pålitelig. I modellår 2021 vil det komme tilbake som det fantastiske nye flaggskipet fra Dethleffs campingvognmodellprogram. Takket være vinterkomfort som standard med vannbåren varme og elektrisk gulvoppvarming, er det mulig med camping hele året.

Derfor passer navnet "Scandinavia", som ikke bare refererer til brukervennlighet året rundt, men også til den nye designen i den komfortable campingvognen i "nordisk stil". Sofistikerte, komfortable romkonsepter med uvanlige snitt, perfekt utstyrte kjøkken, naturlige materialer og et moderne møbelkonsept sikrer camping på høyt plan. Med sitt elegant ferdige interiør av høy kvalitet og sitt sofistikerte standardutstyr, er Beduin Scandinavia rettet mot alle som ikke vil klare seg uten deres personlige komfort selv på ferie og som trenger mye plass for å utvikle seg. Det er syv planløsninger å velge mellom.

En skikkelig perle

BeduinS 690BQT DS AmberesOak Tarragona

Den fulle skjønnheten til det nye Beduin Scandinavia er spesielt tydelig i det smakfulle interiøret av høy kvalitet, som kombinerer moderne, skandinavisk design med sofistikert funksjonalitet. Takket være sofistikerte romkonsepter er interiøret åpent og med mye bevegelsesfrihet. Interiørdesignen er en blanding av kontraster som danner en usedvanlig edel enhet. Moderne skifergrå antracitttoner parret med hvite overflater møter ekte treoptikk og naturlige materialer. En sammensetning som har sin opprinnelse i Nord-Europa og bestemmer den siste trenden over hele verden.

Et stemningsfullt belysningskonsept med direkte og indirekte lyskilder skaper en koselig atmosfære. Tre forskjellige fargerike stoffkombinasjoner som matcher interiøret med designgardiner og en sideveggdekor i et naturlig filtutseende, avrunder interiørutseendet inspirert av naturen. Spesiell finesse: Håndtakene til de overliggende skapene er laget av ekte tre.

Men Beduin Scandinavia scorer ikke bare når det gjelder design. Detaljer som den ekstra brede inngangsdøren med vindu, 7-soners madrass av høy kvalitet laget av klimaregulerende materiale, hjørnehodestøtter i sittegruppen, vannbåren varme som standard og elektrisk gulvoppvarming vitner om, att både er sofistikert og praktisk til bruk året runt. Flaggskipets kjøkken vil få ethvert gourmethjerte til å slå raskere, fordi det ikke bare er store skuffer og et romslig kjøleskap, som har en kapasitet på 142 eller til og med 175 liter avhengig av planløsning, men det finnes til og med en såkalt "fullcooker" som standard - en komfyr med tre kokeblyss av vanlig husholdningskvalitet og praktisk ovn.

Den moderne designen av den nye Dethleffs-serien er også tydelig på utsiden av campingvognen. Utvendige plater i glatt hvitt, flotte trapesformede vinduer, kromfargede manøvreringshåndtak og avdekking på trekkstangen som standard gir campingvognen en moderne, attraktiv design og gjør den også til et blikkfang. Den elegante baklyktekonsollen i Dethleffs design med integrerte lys bidrar også til dette.

Sikkerhetsutstyret i den komfortable campingvognen er også eksklusivt, da det som standard er utstyrt med en antislingerkobling, dekk av høy kvalitet, et motstandsdyktig GFK-tak, en selvjusterende brems og en praktisk ball trykk vekt.

Mye plass for den perfekte ferien

BeduinS 740BFKScandi DS AmberesOak Amposta

Beduin Scandinavia er tilgjengelig i syv forskjellige planløsninger fra 650 til 805 cm i lengde, både for par som reiser alene og for familier. Alle modellene er 250 cm brede. Deres teknisk tillatte totalvekt i serieproduksjon begynner med den minste planløsningen, Beduin Scandinavia 540 QMK, med 1.800 kg og strekker seg til 2.200 kg for Beduin Scandinavia 740 BFK. Avhengig av utforming kan modellene lastes opp til 2,8 tonn (ekstrautstyr). Bortsett fra de to korteste modellene, er alle tandemaksler.

I de nye Beduin Scandinavia planløsninger er det kjente oppsett, for eksempel familieplanplanene Beduin Scandinavia 540 QMK med køyesenger og bad i bak, 590 RK med familiesoverom og 650 RFK, hvis hovedsoverom ligger midt i campingvognen. Det er også flotte parmodeller å velge mellom, for eksempel Beduin Scandinavia 650 RE enkeltsengscampingvogn med sin enorme rundsittegruppe og 690 BQT, med det store, romslige frontkjøkkenet, som er hjertet i campingvognen og som skaper god plass og bevegelsesfrihet.

Men Beduin Scandinavia-porteføljen inkluderer også to helt nye planløsninger, som ellers ikke er tilgjengelige i Dethleffs modellserier. Med disse har Dethleffs satt seg som mål å designe sjenerøse rom. Beduin Scandinavia 670 BET lyser med et ekstremt attraktivt romoppsett, fordi det kombinerer et romslig, åpen bue-kjøkken med enkeltsenger og et stort bad bak. Både badet i full bredde og soveområdet med de langsgående enkeltsengene kan skilles fra stuen. Den største planløsningen, Beduin Scandinavia 740 BFK, er også ny i Dethleffs-serien. Den har også et frontkjøkken og en tilknyttet rundsittegruppe med en ekstra langsgående benk. I bak er køyesenger foran badet og deretter foreldrenes soverom. Det er en ekstra, liten sittegruppe der barna kan leke eller tulle adskilt fra fronten av campingvognen.

lær mer