Menue
eye just 1650x600

Dethleffs feirer jubilum med attraktiv bobil-modellserie Just 90

Spesialmodellserien Just 90 for bursdagen til oppfinnelsen av bobilen av Arist Dethleffs - Kompakt delintegrert med 6 planløsninger som ukomplisert inngang til Dethleffs verden - Moderne interiør og frisk stemning - Inkludert omfattende standardutstyr for enkel start på ferieglede

Just90 7052DBM 2

Med spesial-serien for bobil Just 90, som kombinerer både det moderne og begynnelsen med camping som ferieformen, tilbyr campingvogn- og bobilprodusenten Dethleffs spesielt nybegynnere noe helt spesielt. Ikke bare utstyret er moderne, men også designet av disse kompakte delintegrerte, som har et ungt, friskt interiør. Konseptet går tilbake til røttene. Fordi Just 90 allerede har alt om bord du trenger for en bekymringsløs campingtur, som du kanskje forventer av en jubileumsmodell.

Standardutstyrslisten for de tre delintegrerte modellene er lang, men prisen er liten. Just 90 tilbyr dermed en prismessig fair og rimelig inngang i Dethleffs verden - uten å ofre kvalitet eller utstyr. En skikkelig bursdagsgave! Helt enkelt og godt.

Alt er med

Just Wohnen DS vorne

Dethleffs valgte riktig navn for sin 90-årsdagsserie fordi Just 90 ganske enkelt har alt en bobil trenger. " Just all you need " var credo fra utviklerne. Ikke mer, men heller ikke mindre. Fordi i den delintegrerte har man tatt bort det unødvendige til fordel for en attraktiv pris og et godt vektregnskap, men allikevel er den utstyrt som standard slik at reisen kan starte umiddelbart - uten kompromisser. For også her ble det tatt hensyn til pålitelig Dethleffs kvalitet og sikkerhet. For eksempel har alle modeller fått montert mange deler, som normalt er tilleggsutstyr. Det gjelder multifunksjonsrattet i skinn, manuell klimaanlegg, komfortable fører- og passasjerseter med høyde- og vippjustering inkludert armlener, cruisekontroll, LED-kjørelys på dagen og elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil, som gjør att Just 90 tilbyr mye komfort når du reiser til feriedestinasjonen . Standard på alle modeller er også et vindu i T-kappen over førerhuset og i den 70 cm brede bodelsdøren, som også kan låses sentralt. En stor takluke samt komfortabel mørklegging i førerhuset, en myggenettdør, forteltlys og økonomisk LED-belysning er også en del av grunnmodellen sammen med andre utstyrsdetaljer.

For ytterligere ønsker er det en kort, men kortfattet liste over tilleggsutstyr der blant annet innneholder et 5. sete, rammevinduer, et solcellesystem og en vinterkomfort pakke, som kan bestilles som ekstrautstyr. Hvis du vil klare deg uten en senkeseng av pris- eller vektårsaker, men stadig ønsker en ekstra soveplass, kan du bruke det nye tilleggsutstyret "sengeombygging av sittegruppe på tvers" i DBL- og EBL-modellene, som gjør salongen til en komfortabel gjesteseng.

Helt enkelt vakker

Just90 T7052DBL Bad Maryland Metropolitan

Just 90 beviser, at det ganske enkelt betyr vakkert. I interiøret møter hvite hyller og håndtakfrie overskapsluker med dekorstriper i tredekor med struktur møblenes lyse trefarge og gir interiøret et moderne, friskt utseende. Den matchende jubileumsstoffkombinasjon i moderne grå avrunder kjøretøyets vennlige utseende. LED-spotlights med berøringsfunksjon og USB-uttak i sittegruppen og i området rundt sengene gir det lys, der det trengs, er økonomiske og lader enkelt nettbrett og mobiltelefoner opp. Beltebenkbekledningen og et inngangsparti med smarte løsninger og praktiske oppbevaringsrom forsterker også interiøret i Just 90 visuelt.

På utsiden på de seks modellene fanger den nye T-kappen med dynamisk design blikket. Forresten, ikke bare bak og tak på Just 90 er laget av robust og motstandsdyktig GFK, men også sideveggene.

Enkel, men kraftig: Bobilene har alt om bord, som er nødvendig for en komfortabel campingferie. Badet er utstyrt med et elektrisk kassettetoalett og dusj. Kjøkkenet har komfyr, tilstrekkelig med overskapsplass og et 142 l kjøleskap med fryserom. En garderobe, den store garasjen i bak med serviceluker i begge sider og mange andre lagringsalternativer tilbyr nok plass, når du skal reise lenger.

Planløsninger

Dethleffs Just 90 vil være tilgjengelig i seks planløsninger. Alt kan bestilles med en 2-personers senkeseng som ekstrautstyr. De minste med under syv meter er Just 90 T 6752 DBL og Just 90 T 6812. Den siste har enkeltsenger i bak, der som standard, i likhet med alle andre enkelsengvarianter av Just 90, kan kombineres til en dobbeltseng. Garderobene er plassert ved foten av enkeltsengene, under det er det en romslig garasje i bak med en høyde på 120 cm. Den L-formede sittegruppen med motsatt sidesete gir nok plass til mer enn fire personer. Just 90 T 6752 DBL har en queen-size seng, separat dusj og vaskerom og en moderne loungesittegruppe med langsgående benker.

De større planløsningene Just 90 T 7052 EB og Just 90 T 7052 EBL med enkeltsenger samt Just 90 T 7052 DBM og Just 90 T 7052 DBL med queenseng er alle 740 cm lange. Disse modellene har også separat vaskerom og dusj, men kan legges sammen ved hjelp av en dør for å danne et stort bad, som skiller fronten av kjøretøyet fra bakenden og dermed gir mer privatliv og rom for å skifte tøy. Også her er det en stor garasje i bak under sengene. Det spesielle ved DBL- og EBL-modellene er det loungelignende arrangementet av sittegruppen, som gir en veldig spesiell romfølelse og gjør inngangspartiet til den delintegrerte veldig åpen.

Alle modeller er utstyrt med en 120 hk motor som standard og har en 4- personers godkjenning med en teknisk tillatt totalvekt på under 3,5 tonn.

lær mer