Menue
Header-Aero
Swoosh

Dethleffs feirer campingvognens 90-årsdag med Aero

Ny designbetonet campingvogn Aero med ekstra mye utstyr som jubileumspresang - En gammel kjenning i en ny utformning med frisk, moderne design og attraktiv pris - Designet for unge og de, som er unge i hjertet - Mange utstyrsmuligheter for campingnybegynnere – Flytende, myke former og uvanlig interiørdesign - Kompakt reisevogn med 5 planløsninger - Attraktiv 90- årsjubileumspakke med omfattende utstyr

Aero90 500QSK Kueche MarylandOak Visby

I 1931 oppfant en pisk- og skistavprodusent fra den tyske by Allgäu den første campingvognen i Tyskland av kjærlighet til sin kone, og fordi han ønsket at familien hans skulle være med ham på lange forretningsreiser. Dette jubileet, og med det ferieformen camping, feirer sitt 90-årsjubileum neste år og er grunn nok til at bobil- og campingvognprodusenten Dethleffs skal feire selskapets pioners oppfinnels med en helt ny campingvognserie i modellår 2021. Det nye familiemedlemmet heter Aero, et navn som burde ringe for visse Dethleffs-fans. Fordi denne serien allerede er bygget en gang tidligere på Dethleffs. Det står for pålitelighet, solid kvalitet laget i Tyskland og for et uvanlig moderne designspråk.

Også Aero går i forgjengerens fotspor her. Det er en designorientert campingvogn av høy kvaliet, som først og fremst er rettet mot en ung og prisbevisst målgruppe av campister, som ikke vil ge avkall på individuelle utstyrsmuligheter. Dette er - sammen med prisen og dets ekstraordinære design - et av de største trumfene til Aero. For ofte blir design, varians og valgmuligheter redusert for å få en bra pris. Men det gjelder ikke her! Det er et ekstraordinært kjøretøy, som ikke bare tilbyr tre forskjellige stoffkombinasjoner men et helt spekter av individualiseringsmuligheter.

De fem modellene er alle elskede, delvist lett modifiserte planløsnings-klassikere og designet for reisende par eller familier. Til jubileet er det bare de nye Aeromodellene i velprøvd kvalitet med ny design, men også den spesielt omfattende 90-års jubileum-pakken som ekstrautstyr. Denne pakken får campingvognen til å skinne ennå mer. Forresten: Hvis du også vil på camping om vinteren, kan Aero gjøres komplett vinteregnet med Dethleffs spesielle Vinterkomfort pakke. En Autark pakke er også tilgjengelig som ekstrautstyr.

Formfuldendt

Header-Aero

Selv utenfra imponerer Aero med sitt moderne design. Dette er perfekt avrundet av den omfattende jubileumspakken. Denne inkluderer 17-tommers aluminiumsfelger, glatte metallplater utvendigt, designelementer foran og bak, et vindu i den ekstra brede bodelsdøren, en ekstra Midi-Heki takluke og deksel til draget. Alt dette alene gjør den til et blikkfang. Campingvognen utfolder imidlertid sin fulle skjønnhet i interiøret, som har sitt helt eget formspråk. Her møter klare, flytende linjer avrundede elementer og tryller frem en moderne, luftig, lett og veldig behagelig romfølelse. De tofargede møbelfrontene med sine kontrasterende detaljer, som kombinerer den lyse tredekor med hvite skapdører, møbelluker og veggdekorasjons-elementer, gir campingvognen ekstra friskhet og lysstyrke.

Aero modellene

Aero90 500QSK DS MarylandOak Visby

Den nye Aero er tilgjengelig i fem planløsninger. Alle campingvogner er 230 cm brede, har en totallengde fra 634 cm til 751 cm, er enakslede kjøretøy og derfor perfekte reisefølger. Når de valgte planløsninger, konsentrerte Dethleffsutviklerne seg om favorittmodellene blant campingvogner og tog absolutte bestselgere med i porteføljen i Aero-serien. Den minste i gruppen er Aero 410 QS, med en tverrgående dobbeltseng i fronten, en sidesittegruppe og en stor garderobe bak. Aero 470 FR er et gammelt bekjentskap i Dethleffs modellprogram og kommer med en dobbeltseng og et tilstøtende bad med åpent vaskeområde og en stor rundsittegruppe bak. Familier vil elske Aero 500 QSK. Her sover foreldrene i dobbeltsengen i fronten og barna i køyesengene bak. Om du er til enkeltsenger, vil du elske Aero 510 ER og den litt større Aero 520 ER. Modellene har en tillatt totalvekt på 1.200 til 1.400 kg og kan lastes opp til 1.500 eller 1.800 kg avhengig av planløsningen.