Menue
DK eye winter esprot

Den nye Esprit: Smakfull reise på høyt nivå

Komplett endring av serien - Integrerte bobiler med ny dobbeltgulvteknologi for hyggelig camping året rundt - Enda mer komfort for reiselystne - Moderne design med skandinavisk preg - 4 planløsninger

NL eye winter esprot

Esprit har alltid kombinert moderne design med luksuriøs komfort. I det nye modellåret fremstår den i en helt ny glans og har blitt fullstendig endret. Dens grunnoppskrift som bobil med maksimal verdibevaring takket være Lifetime-Plus karosserieteknologi beholdes selvfølgelig. Det som er nytt er emballasjen og listen over ingredienser i serien, som er spesielt populær blant par, som reiser mye. En spesiell fordel: takket være det nye, 26 cm høye, lastbare dobbeltgulvet, tilbyr det ikke bare rikelig med lagringsplass, men har til og med foredlet sin grunnoppskrift som en vinteregnet følgesvenn hele året. Den får sin individuelle look fra det moderne, skandinaviske stilinteriøret, som er pepret med komponenter, som gjør bobillivet til en glede. Og siden øyet som kjent alltid spiser med, er den integrerte aerodynamiske designen også en visuell godbit utenfra. Apropos mat: det fullt utstyrte kjøkken i Esprit ble utviklet av profesjonelle for hobbykokker, som ønsker å skjemme bort sine kjære med alle slags delikatesser selv på ferien. Avhengig av planløsningen, kan du spise i den komfortable L-formede eller loungelignende sittegruppen, som gir nok plass til et flersetters måltid med venner. Det finns også den rette stemningen for dette med den lyskomposisjonen "Light Moments" som ´tilleggsutstyr, som ikke bare bringer lys, men fremfor alt humør og god atmosfære inn i bobilen. Alt i alt er den nye Esprit en vellykket kreasjon som garantert vil falle i mange bobileieres smak.

Ekstremt smakfull emballasje

Esprit I7150DBM DS hinten NoceNagano Kari Abend

Den nye Esprit tar på seg de grasiøse, tydelige og flytende linjene i Dethleffs eget designspråk, noe som gjenspeiles fremfor alt i den aerodynamiske fronten og den litt tilbaketrukne baksiden av de integrerte modellene.

Det er basert på et Fiat Ducato AL-KO lavramme-chassis med et påmontert, ekstra lastbart og 266 mm høyt dobbeltgulv som er spesielt egnet for helårsbruk. Dette muliggjør overgang fra førerhuset til bodel og videre til baderommet uten nivåforskjelle. Dethleffs LifetimePlus karosserieteknologi garanterer holdbarhet og optimal beskyttelse og dermed den høyeste verdibevarelse på hele bodelen. Dette betyr, at Esprit forblir en lojal og stabil reisepartner i mange år./p>

Den tillatte totalvekten for alle de fire planløsningerne på Esprit er 4.250 kg. Takket være den forsterkede senkingen bak, kan den filtbekledde garasjen laste opptil 250 kg og har plass til den helt store bagasjen. De bakre garasjeluker, der som standard finnes på både venstre og høyre side, kan enkelt åpnes med en hånd. Praktiske og formfulle rammevinduer og den brede, sentralt låsbare bodelsdøren med vindu og topunktslåsing runder perfekt utsiden av på denne endrede seri

Spesielle ingredienser i interiøret

Esprit I7150DBM Kueche NoceNagano Kari

Interiøret i den endrede Esprit presenterer seg åpent og med en frisk, nordisk bris, som ger en naturlig komponent ved hjelp av profilert tredekor og dermed utstråler en hjemmekoselig komfort sammen med den moderne designen. Den skandinaviske designen av møblene inviterer deg til å slappe av og ha det godt, spesielt takket være den sofistikerte kombinasjonen med den moderne landstilen. Den koselige hygge-følelsen forbedres av lyskomposisjonen "Light Moments" som tilleggsutstyr, som skaper en harmonisk atmosfære av glede og avslapning gjennom flere lysnivåer. Spesielt lysstrimlene nær gulvet gir interiøret en flytende, lett følelse. Homogene overganger og den enkle møbelskonstruksjonen gir også klarhet og ro til det indre av bobilen.

Det er flere alternativer for stoffkombinasjoner. Som standard kan du velge mellom versjonen Kari, som holdes i moderne grå, eller Nubia som er en kombinasjon av kremefargede og beige toner. Hvis du foretrekker å sitte på ekte skinn, kan du enten velge fargevarianten Creme eller en annen skinnfarge mot en ekstra kostnad og dermed gi interiøret ditt et individuelt preg. Alle stoffkombinasjoner fra Dethleffs er blitt satt sammen på en slik måte at fargen deres samsvarer med tredekoren og overskapslukerne i Greige høyglans - en smakfull kombinasjon av grått og beige.

Hjertet i Esprit er, som i alle koselige huse, kjøkkenet. Dette trumfer med en ekte profesjonell gasskomfyr med solide kokeplater, en svart høyglanset overflate og forskjellige effektnivåer på de tre platetoppene. Express-kokeplaten har en effekt på 1,6 KW. Kompliserte ferieretter kan her lages på kort tid. Forresten, takket være kjøkkenviften med avtrekksluft inkludert en tilbakeslagsventil, blir det ingen lukter som sitter fast inne; luft kommer imidlertid ikke inn i kjøretøyet utenfra. Store skuffer, som kan låses sentralt som standard, et kjøleskap på 177 l som kan åpnes på begge sider og et praktisk uttrekksskap gir god plass til mat og alle slags kjøkkenutstyr. På forespørsel er det til og med en ovn i Esprit, som finner sin plass over kjøleskapet. Så du trenger ikke sakne hjemmelagde kaker selv på ferien.

Som vanligt ved Dethleffs ble der også lagt vekt på sovekomfort, når vi utformet denne nye integrerte. Dobbeltsengene har en behagelig bredde på 160 cm og kan utvides til en lengde på to meter. Enkeltsengvariantene er tilgjengelige i to høyder og kan enkelt ombygges til en enorm dobbeltseng. Du sover på 7-sone komfortmadrasser og ergonomisk tilpassede trelamellbunner. Alle Espritmodeller har en elektrisk senkeseng som standard.

De integrerte versjonene er også tilgjengelige med tilleggsutstyr som f.eks. ALDE vannbåren varme som, et fast tanktoalett, hydrauliske løftestøtter inkludert veiefunksjon eller en kjempestor 32 tommers TV, som er ovanligt for bobiler. Til og med et kvernertoalett er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

Esprit GT: sporty, markant og individuell

Esprit I7150DBM Schlafen NoceNagano Kari

Den nye Esprit kan også bestilles i Gran Turismo-varianten Esprit GT som tillegsutstyr. Gran Turismo-pakken inneholder en rekke tilleggsutstyr og designelementer, som gjør reiser enda mer komfortable og stilige. Du kan velge mellom utstyrslinjene og utvendige design i hvitt eller svart. Komponenter som 16-tommers aluminiumsfelger, dashbordet med aluminiumsapplikasjon og luftsvingende pilotseter gjør GT til et sportslig perle. Et automatisk klimaanlegg, cruisekontroll, en stor takluke og kontrollpanelet ombord i luksusversjonen gir mer komfort.

Planløsninger

Den nye Esprit er tilgjengelig i fire planløsninger, alle 7,81 m lange, 233 cm brede og 304 cm høye. Alle modeller har en teknisk tillatt totalvekt på 4,25 tonn og kan eventuelt økes til 4,5 tonn som tillegsutstyr. For modellene kan du velge mellom to med enkeltsenger og to med queensenger, som hver har forskjelligt arrangementet av sitteplasser. I 7150-2 EBL og I 7150-2 DBL kommer med en loungelignende sittegruppe, som får interiøret til det integrerte å se enda større ut. Esprit I 7150-2 DBM og I 7150-2 EB har et L-formet sittegruppe i kjøreretningen og et ekstra komfortabelt sete for en ekstra gjest, som også kan settes opp som et 5. sete som tilleggsutstyr.

I alle modeller er dusj og vaskerom separate og kan kobles til et stort bad med dører. Avhengig av sengen, er garderobene plassert under enkeltsengene eller til høyre og venstre for dobbeltsengen.

lær mer