Menue
eye camper 2021

Camper® med et nytt utseende: Et friskt pust for familiecampingvognen

Nytt interiørdesign – Praktiske forbedringer – 12 planløsninger – Herav hele 8 familieplanløsninger

eye camper 2021

Da Arist Dethleffs oppfant "campingvogna" for rundt 90 år siden, fordi han alltid ønsket, at familien hans skulle være sammen med seg på sine lange forretningsreiser, la han grunnsteinen for en ny form for ferie. Camper® legemliggjør dette familiekonseptet mer enn noen annen campingvogn-serie i Dethleffs modellserie. Nå har "familie"-serien gjennomgått en ansiktsløftning og får ikke bare et nytt interiør i det nye modellåret, men også en oppgradering av barnas soveområder. Men det som gjenstår, er det store antallet sikkerhetskomponenter og det omfattende standardutstyret, som gjør den så populært. Det er totalt tolv planløsninger å velge mellom, åtte av dem med køyesenger. Men aktive ferierende og par vil også finne sine favoritter i det omfattende utvalg av planløsninger. Repertoaret av planløsninger varierer fra en konstruksjonslengde på rundt fem til litt over åtte meter.

Frisk vind for interiøret

Camper 550ESK DS RosarioCherry Mount

Interiøret i den populære Camper® er blitt redesignet og har fått en foryngelseskur med genene i et nytt Dethleffs designspråk. Det som er spesielt påfallende er formenpå overskapene, som lukkes til mot bunnen. Denne designen gjør, at interiøret ser større ut uten å redusere lagringsområdet betydelig. I tillegg dukker den reviderte Camper® opp i en ny, lys, varm tretone, som forandrer seg til en moderne, lysegrå innredning i overskapene. Det er tre nye, matchende oppholdsrom i bleu, grå og antrasittgrå å velge mellom, som avrunder interiøret ser perfekt ut avhengig av din smak.

Fra utsiden er de overarbeidede Camper®-modellene med de utformede designbaklyktene med integrerte lamper av høy kvalitet perfekt egnet til det moderne Dethleffs-modellprogrammet.

Spesielt for barn finns det nå praktiske stofflommer i barnesengeområdet og optisk vakre stoffblandinge. I løpet av uken med overarbeid, hvor det var teknisk mulig, noe som kunne øke garasjeklaffene, så man kan ta mere stort ferieutstyr med uten problem. I mange planløsninger kan den nedre sengen klappes opp og plassen kan brukes som lagringsplass og kan delvis også lastes utenfra. Den elskede Didi-lampen gir den et nytt modellår i 12-volt versjon og med en praktisk USB-port for lading av smarttelefoner eller nettbrett.

Alle andre komponenter i den populære Dethleffs-serien forblir i sin velprøvde form.

Camper® historie

aristdethleffsJPG

Hos Dethleffs har begrepet Camper® stått for den mest familievennlige serien i produktutvalget i 60 år: Solid, fleksibel, mangfoldig. Camper® skal oppfylle drømmen om en uavhengig reiseopplevelse, spesielt for familier. Den første Camper® gikk i produksjon i 1952. På det tidspunktet hadde Dethleffs 30 års erfaring med campingvognbygging. Syv år senere hadde Dethleffs merkenavnet beskyttet, noe som har blitt en generisk betegnelse for campingvogner og i noen tilfeller bobiler. En standard Camper kostede dengang 1.950 D-Mark. Den bedre utstyrte eksportversjonen 2.490 D-Mark. Dethleffs suksesskonsept har alltid vært det, familiene fremdeles setter pris på i dag: Produksjon av høy kvalitet, stabilt materiale og spesielle elementer.

Helt fra starten lette oppfinneren av campingvogna etter løsninger som familien komfortabelt kunne følge med på reise. Til i dag legger Dethleffs-selskapet sin energi i den kontinuerlige videreutviklingen av denne ideen. "Camper har vært en supersolid campingvogn i flere tiår: Gjennomprøvet, vellykket og gjennomtenkt", beskriver produktsjef Alexander Huber modellserien, som fremfor alt er preget av praktiske køyesenger og de høyeste sikkerhetsstandarder. "Her blir de grunnleggende behovene, spesielt fra familier, absolutt oppfylt – og ekstra luksus kan lett tilføres gjennom utallige spesialutstyrsmuligheter." Det er absolutt i oppfinnerens ånd: Å gjøre reiser for barnefamilier så behagelige som mulig.

„Er dette din Camper?“

Det riktige svaret skal være: “Er dette din campingvogn?” hvis det ikke er familieserien fra Dethleffs. Den enorme reklamen og tilstedeværelsen i media gjorde begrepet for nesten 60 år siden til en generell betegnelse for campingvogner, fordi en camper faktisk mer er personen, som driver denne typen ferie. Men mange kaller også campingvognen sin for det, uansett hvilket merke eller serie det er. Her har et navn utviklet seg til et slikt dagligdags begrep. „Arist Dethleffs skulle gjerne sett, at alle snakker om hans Camper i dag, når det gjelder ens egen campingvogn“, sier markedsdirektør Helge Vester.

lær mer