Menue

Gratis utstyr for opp til 25 000 kr.

Få mer for pengene med Dethleffs

Vi er en av de eldste produsentene av fritidskjøretøy og er opptatt av å levere eksepsjonelle opplevelser på hjul. Vi setter vår ære i å levere god kvalitet og høy sikkerhet for pengene, slik at kundene våre trygt kan reise på ferie med litt ekstra fordeler i bagasjen.

Kjøper du en ny Dethleffs bobil* eller campingvogn** i perioden 4. september til 8. oktober, tilbyr forhandlerne våre en fantastisk mulighet til å få utstyr etter eget valg til en verdi av opp til 25 000 kr. – helt gratis*!

Kampanjetilbudet gir deg muligheten til å velge akkurat det utstyret som passer best for det neste ferieeventyret ditt. Vil du legge til solcellepaneler, slik at du kan å forlenge eventyret uten å bekymre deg for strømforsyningen? Kanskje foretrekker du aircondition, fordi du skal kjøre til sørligere og varmere strøk? Hvis du er ny i campingverdenen, vil du få bruk for et campingbord med stoler eller kanskje en markise eller et fortelt.

Valget er ditt, men slå til innen 8. oktober! Våre erfarne forhandlere står klare til å hjelpe deg med å velge riktig utstyr, slik at du får en perfekt ferieopplevelse.

*Merk bobiler: Tilbudet er gyldig fra 4. september til 8. oktober og gjelder kun ved kjøp av en Dethleffs-bobil fra 2022 eller 2023.

**Merk campingvogner: Tilbudet er gyldig fra 4. september til 8. oktober og gjelder kun ved kjøp av en Dethleffs-campingvogn fra 2022 eller 2023. Ved kjøp av en c'joy, c'go eller aero, inkluderer dette gratis utstyr for 12 000 kr., mens beløpet er 20 000 kr. for modellseriene Camper, Nomad og Beduin Scandinavia.


Campingvogner fra Dethleffs er starten på campingferien

CARA Kachel 1200x427px NO

Dethleffs er en oppfinner av campingvogner og har et bredt utvalg til alle formål. Fra den lille, lette c'joy til den store, luksuriøse Bedouin Scandinavia. Utvalget av oppsett er stort, så det finnes en innredning og en sengeløsning for alle – både par og familier.

Bobiler fra Dethleffs er starten på bobilferien

Bobiler fra Dethleffs er starten på bobilferien

Dethleffs tilbyr et bredt spekter av bobiler – fra kompakte biler som Globebus, via rimelige halvintegrerte Just Go til store luksusbiler for vinterbruk som Esprit eller Xli. Klikk inn og finn drømmemodellen din.  


Besøk en forhandler nær deg, opplev det store utvalget live og få mer informasjon om utstyrskampanjen. Ta sjansen og gjør ditt nye feriehus på hjul enda mer unikt og funksjonelt med enda mer lekkert utstyr. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å skape uforglemmelige opplevelser på veien!


Vanskelig å vente? Tyvstart sesongen og start feriedrømmene i konfiguratoren. Den guider deg enkelt til drømmekjøretøyet.

Ønsker du rådgivning i ro og mak? Book et uformelt møte med en forhandler i nærheten.

DET-EXP-22-0014 Website Kacheln NO 1200x427px 1
DET-EXP-22-0014 Website Kacheln NO 1200x427px 3