Menue
Generation Scandinavia Montage 04
Swoosh

Vinterteknologi

Wintertechnik Wohnwagen NO
AirPlus Klima Cara NO

Dethleffs systemer for inneklima

Et behagelig inneklima også om vinteren

AirPlus ventilasjon bak overskapene
Når varm luft avkjøles fort, oppstår det fuktighet – i campingvogner er det først og fremst på ytterveggene når det er kaldt ute. AirPlus-systemet sørger for utlufting bak overskapene. Luften kan sirkulere og forhindrer at det dannes kondens. Resultatet er sunn inneluft uten mugg eller jordslag.

Førsteklasses isolasjonsverdier
Jo bedre isolert kjøretøyet er, desto mindre energi trenger du å bruke på oppvarming eller klimaregulering. Bodelen i Dethleffs campingvogner består av ekstra tykke sandwichelementer med 34 mm tykke vegger og 42 mm tykke gulv. Disse verdiene ligger over gjennomsnittet og betyr førsteklasses isolasjon.

Utmerket klima med premium vannbåren varme
Premium vannbåren varme sørger for ekstra jevn og behagelig varmefordeling i kjøretøyet. Den arbeider uten vifte og er ideell for allergikere. Kombinert med gulvoppvarmingen (ekstrautstyr) gjør den klimaet perfekt for alle som liker å gå barbeint.

En tøff test av vinteregenskapene

Svenske vintre kan være kalde. Særlig i kuldekammeret hos vår svenske leverandør av vannbåren varme til campingvogner. Her har vi gått vinteregenskapene til campingvognene våre nøye etter i sømmene. Vi har testet en Dethleffs campingvogn med vinterkomfort-pakke live ved -30°C under oppsyn av skandinaviske og tyske journalister.

Slik testet vi: 
I DIN EN 1645-1-testen avkjøles kjøretøyet til -15°C og må nå behagelige 20°C igjen i løpet av fire timer. I vår campingvogn var temperaturen +20°C etter bare 2,5 timer. Og Dethleffs egen test var heller ikke noe problem. Utetermometeret viste -30°C. Imens hadde fornøyde teknikere og journalister det godt og varmt inni campingvognen.

Test Winterproof NO

Tåler vintervær eller vinteregnet?

Tåler vintervær betyr at oppvarming til konstante 20°C innvendig er mulig ved utetemperaturer på 0°C. Det gjelder for alle serieproduserte kjøretøyer fra Dethleffs. For de fleste produsenter betyr vinteregnet at kjøretøyet tilfredsstiller kontrolltrinn 3 i standarden DIN EN 1645-1. Det betyr at et helt nedkjølt kjøretøy varmes opp fra -15°C til +20°C på bare fire timer.

Siegel wintertauglich NO