Menue
eye trendA for norway
Kampanjemodell 2020
Gode tips til turen
Gode tips til turen
Teaser Dethleffs Webshop
Welcome to the new Dethleffs Webshop
cjoycgo 2020JPG
To nye planløsninger for alle som elsker kompakte reisecampingvogner
Norgesferie 800x434px
Din forhandler hjelper dig på norgesferie i år
Alle News 2
Vis alle news

To nye planløsninger for alle som elsker kompakte reisecampingvogner

c´joy og c´go er Dethleffs to mest kompakte modellserier. Derfor er de ekstra populære blant alle som liker lette og smidige reisecampingvogner, og blant dem som nettopp har begynt med camping. Med en bredde på 212 cm er c´joy den smaleste campingvognen i sin klasse. Den kan leveres i fire planløsninger med konstruksjonslengder fra 493 til 593 cm. Modellserien er perfekt til både par og familier. c´go har en stilig, moderne design, et attraktivt forhold mellom pris og ytelse, og den har allerede fått flere utmerkelser. Den er også blitt en av Dethleffs mest populære modellserier på rekordtid. c´go-porteføljen inneholder modeller med bredde fra 220 cm til 250 cm. Konstruksjonslengdene varierer fra 498 til 672 cm, og dette er den eneste av Dethleffs campingvogner som kan leveres med to ulike planløsninger med senkesenger. I det nye modellåret får hver av modellseriene en ny planløsning. c´joy 420 QSH kan by på kjøkken og bad bak samt en tverrgående dobbeltseng. c´go 475 FR leveres med grand lit-seng, bad samt åpent vaskeområde foran og en stor rundsittegruppe bak. Begge planløsningene er utformet for par, og sittegruppene lar seg enkelt konvertere til senger ved behov.

c´joy 420 QSH

Denne smale og kompakte planløsningen for par har en total lengde på 612 cm og en konstruksjonslengde på 503 cm. Foran har campingvognen en tverrgående dobbeltseng med trinnbrett som gjør det enkelt å komme opp i sengen. Bak finner vi et praktisk kjøkken som har fått plass ved siden av badet. Til tross for de kompakte målene har den lille campingvognen et stort kjøleskap på 142 l. Planløsningen har også en sidesittegruppe. Her har man alt som trengs til en avslappende campingferie, på minst mulig plass.

c´joy – rett og slett mer moro

Denne kompakte campingvogn-modellserien fra Dethleffs følger prinsippet om at mindre er mer. Enkelt utstyr som likevel har alt man trenger, kompakte mål og lav vekt. Her finner vi den opprinnelige essensen av campinglivet, nemlig enkel, men uavhengig reising. Og det er nettopp denne enkelheten som er c´joys styrke. Den har alt som trengs til campinglivet i velkjent Dethleffs-kvalitet, mens det som er for tungt og tar for stor plass, er kuttet ut. Her er det attraktiv pris og lav vekt som gjelder – og ikke minst – moro i massevis.

c´go 475 FR

Denne planløsningen er 230 cm bred og har en konstruksjonslengde på 558 cm. Den briljerer med grand lit-seng foran ved siden av et bad med åpent vaskeområde. Bak er det en stor rundsittegruppe. I likhet med det romslige kjøkkenet gir den mer enn nok plass til reiselystne par.

c´go – campingvogn to go

Som pioner i den moderne og spreke kompaktklassen satte Dethleffs en ny standard med lanseringen av c´go i 2014. Siden har denne statusen blitt bekreftet, både av omsetningstallene og alle førsteplassene i tester. I modellår 2018 gjennomgikk c´go en omfattende fornyelse. Serien er først og fremst beregnet på dem som begynner med camping, unge par, familier og alle som ikke føler seg hjemme i vanlige campingvogn-konsepter. Fra begynnelsen av 2019 omfatter porteføljen også to planløsninger med senkesenger. c’go up følger prinsippet «up and away» og gir masser av ukomplisert camping-moro. Senkesengen over sittegruppen er enkel å rydde bort og sørger for god plass på tross av de beskjedne målene. I tillegg gir ståhøyden på 208 cm god klaring til hodet.