Menue
Wintertechnik Wohnwagen NO
Dethleffs Vinterteknologi
Teaser Globevan NO 3x2
Verdenspremiere - Dethleffs Globevan e.Hybrid
Reis trygt om vinteren
Dethleffs Norge - nå også på Facebook
Teaser Trend Edition 800x434
Enkel start med nye Dethleffs Trend Edition
Alle News 2
Vis alle news

Nyheter i Trend

Trend har utviklet seg til en av Dethleffs bestselgende bobiler. Det er ikke overraskende, for Trend overbeviser med kvalitet og masser av praktisk utstyr som langt fra er noen selvfølge i denne prisklassen. T- og I-modellene i denne modellserien møter det nye modellåret med to nye planløsninger: en populær planløsning med enkeltsenger og romslig garasje bak samt en queensseng-planløsning med tiltalende lounge-sittegruppe. Begge planløsningene er under syv meter lange og har en tillatt totalvekt på under 3,5 t. Det største medlemmet i modellserien er Trend Alkoven A 7877-2. Den har fått en oppgradering i det nye modellåret. I tillegg til et stilig utseende har den fått forbedrede detaljer og mer praktisk tilbehør. 

Ny planløsning Trend T/I 6757 DBL 

Denne queensseng-planløsningen byr på en lounge-sittegruppe og er utformet for alle som har forelsket seg i T eller I 7057 DBL, men som heller vil ha en bobil som er under syv meter lang. Det er dette ønsket Trend T/I 6757 DBL oppfyller. T/I 6757 DBL er 695 cm lang og har en teknisk tillatt totalvekt på under 3,5 t. Den moderne og nye lounge-utformingen av sittegruppen med langsgående benker som er plassert overfor hverandre, gir bilen en enestående romfølelse og god plass til bevegelse. Et annet høydepunkt i planløsningen er det store baderommet som kan skilles fra bodelen med en skyvedør. Mens I-modellene leveres med senkeseng som standard, kan T 6757 DBL bestilles med en tomanns senkeseng som ekstrautstyr. 

Ny planløsning Trend T/I 6617 EB 

Denne planløsningen ble lansert allerede i januar 2019 på CMT i Stuttgart. Den er en populær, kompakt enkeltseng-planløsning med en total lengde på 696 cm, tillatt totalvekt på under 3,5 tonn og en romslig garasje bak. Garasjen har sjenerøse nyttelastreserver og plass til alle slags uhåndterlige gjenstander som man man måtte ta med seg på ferie. Trend T/I 6617 EB byr på et stort bad med dusjkabinett. Når man kommer inn, er romfølelsen sjenerøs på grunn av den frie siktlinjen helt til hekken. T-modellen kan leveres med en ekstra (senkbar) enkeltseng som ekstrautstyr, mens I-modellen har en senkeseng for to voksne som standardutstyr. 

Oppgradering av Trend A 7877-2 

I det nye modellåret har Trend-familiens lengste medlem på 860 cm ikke bare fått et nytt utseende, den briljerer også med en rekke nye praktiske detaljer. Famile er et passende stikkord for denne alkove-modellen, for her kan opptil seks personer reise og sove. I tillegg har modellen et dobbeltgulv som gjør den perfekt til vinterbruk og helårsturer. Med en tillatt totalvekt på fem tonn har den ekstra god plass til familier og nok av nyttelastreserver. 

I det nye modellåret er den familievennlige alkovevarianten i den populære modellserien fornyet og har fått et friskere og mer moderne utseende. Innvendig er den varme tredekoren Virgina eik noen steder byttet ut med nye kontrastelementer i Welsh White. PVC-gulvet har fått en lys grå naturtonedesign, og utseendet på bord- og kjøkkenbenkbelegget er tilpasset. Den nye bakveggen i kjøkkenet er i lakkert pleksiglass med belysning, noe som gir kjøkkenet et eksklusivt preg. Forbedrede detaljer og mer praktisk tilbehør som for eksempel Multiflex-skinnesystemet i kjøkkenet, knagger og holdere i kromdesign, stofftrukne klesskap og baderoms-tilbehør setter prikken over i-en. Det gir interiøret i Trend A 7877-2 et enda mer eksklusivt og moderne preg. Den fornyede Trend Alkoven kan kjøpes for 68 799 euro.

Nyheter i Trend